Stiri

Space-cateva referinte

Space Test are sediul in Trana - Torino, face parte din grupul industrial SA.MI.RO alaturi de alte compani producatoare consacrate in fabricarea de echipamente pentru service-urile auto.

citeste

Fasep - un partener in care poti avea incredere

Fasep a fost infintata in anul 1969 de catre Fulvio Boni cu un capital format numai din idei inovatoare. Fasep a transformat aceste idei in produse de succes, devenind un jucator global de echipamente high-tech pentru service-urile de roti. In cei peste 45 de ani de activitate ,Fasep a mentinut inovatia si flexilibitatea ca principii de baza pentru produsele sale.

citeste

Istoria unui lider - FASEP

Pentru unii, numele FASEP reprezinta o necunoscuta. Pentru altii reprezinta un etalon al calitatii. Multi au auzit de acest nume si - evident - si-au pus intrebarea “Dar cine mai sunt si astia?”. Raspunsul este simplu : FASEP este unul din pionierii in domeniul productiei de
echipamente pentru service auto si care astazi, dupa 40 de ani de experienta, reprezinta un etalon in cercetarea si dezvoltarea acestora pe plan mondial.

Iata de ce ne-am propus mai jos sa prezentam o scurta istorie a uneia dintre cele mai inovative companii din domeniu istoria acesteia fiind sinonima cu evolutia tehno-logica.

citeste

Fasep - sistemul TILT

Pe orice aparat normal de echilibrat, montarea rotii reprezinta o operatie ce necesita efort si atentie din partea operatorului. O centrare defectuoasa a rotii pe flansa aparatului de echilibrat conduce la o echilibrare complet “rupta de realitate”.Centrarea corecta depinde de mai multi factori, cei mai importanti fiind: greutatea rotii si experienta operatorului.

citeste